9 Ağustos 2016 Salı

WKEMDG - Çukurova Grubu Adana'da Yaz Pikniğinde Buluştu




Hafta başı Mevlütler de sohbet ederken örgütlediğimiz  pikniğimiz, Antep ve Düziçi'nden gelen arkadaşlarımızın ve Adana'daki arkadaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi. Öğle üzeri, Eski Baraj piknik alanında toplanıldı.  Bazı gönüllü dostlarımız da ilerleyen saatlerde  aramıza katıldı. Muharrem kardeşimizin işi olması nedeniyle katılmadığı piknik, oldukça güzeldi. 

Maddi alt yapısını ortaklaşa karşıladığımız bu günde, mangalların başında  Fatih ve Mehmet abi vardı.  Onların pişirdiği tavuklar,  kadın arkadaşların yaptığı salatalar eşliğinde yendi ve şalgam da temel içeceğimizdi. Közde demlenen  çaylarımızı yudumlarken,  "Yaz Kampı'nın değerlendirmesi, gelecek Yaz Kampı'nın Kızkalesi'nde yapılmasının önerilmesi,  darbe ve gelecek süreç" temel konuşma konularıydı.  

Daha sonra, 10 Ekim Ankara Şehitlerinden,  Dilan Sarıkaya'nın annesi ve babası da misafir olarak aramıza katıldılar ve güzel bir söyleşi ortamı yakalandı. Arayı uzatmadan bir araya gelmek, ev ziyaretleri ve açık alan söyleşilerinde bulunmak temennisiyle, pikniğimizi bitirdik. 

Coşkulu, güzel söyleşili,  bol kahkahalı ve içtenliğin başat olduğu başka pikniklerde birlikte olmak dileğiyle, evlerimize dönerken mutluyduk. ..

Wernicke Korsakofflular ve Eski Mahpuslarla Dayanışma Girişimi - Çukurova Grubu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder