20 Temmuz 2010 Salı

ÇELİĞE SU VERENLERLE ELELE KADIKÖY TANIŞMA YEMEĞİ

        
Wernicke Korsakoff’lu arkadaşlar için bir ‘YAŞAM ALANI’nı amaçlayan “Çeliğe Su Verenlerle Elele” projesi kapsamında yapılan tanışma toplantılarından biri de  İstanbul Anadolu yakasında 13. 07. 2010 Salı günü Kadıköy SODİD (Sosyal Dayanışma İletişim Derneği) de gerçekleşti.

Yemeğin amacı; konuya duyarlı insanları buluşturmak, daha çok insana ulaşabilmek,ortak zemin oluşturmak ve birlikte fikir üretip ortaklaşılan fikirleri nasıl hayata geçirebileceğimizi konuşmaktı.

Yemeğimize geniş katılımlı enerjik ve dostçaydı.Yemeğin ardından SODİD'in toplantı salonunda oluşumu tanıtan bir konuşma   yapıldı. Kampanyayı  tanıtım için gittiği yurtdışından  dönen arkadaşımız yaptığı temasları aktardı ve gelişmelerden memnuniyet duyduğunu  bildirdi. Wernicke Korsakoff’lu arkadaşlarımızla yapılmış röportajlardan oluşan kısa bir sinevizyon gösterimi yapıldı.  Wernicke Korsakoff’lu bir arkadaşımız yaşadığı duyguları ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı . Katılımcı arkadaşlarımızdan biri geçen hafta Maltepe Sokak Kültür Merkezinde yapılan geniş katılımlı toplantıda paylaştığımız , Korsakofflu arkadaşlarımızla ilgili oluşturduğumuz tatil planının hayata geçirebilmesi için çalışmalar yapıldığı ve olumlu gittiği bilgisini aktardı.

Soru/cevaplardan sonra masa ve sandalyelerimizle birlikte SODİD’in terasına çıktık. Kadıköy’ün muhteşem akşam manzarasında iki genç arkadaşımızın gitar ve bağlama dinletisi eşliğinde yaptığımız sohbetlerden sonra toplantımız sona  erdi.

Mekanlarını bizimle paylaşarak dayanışmanın tadını bir kere daha yaşamamıza vesile olan SODİD'e ve güzel yemekleri, emekleri için Turan arkadaşımıza, bütün katılımcı dostlarımıza  teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder