13 Aralık 2016 Salı

19 Aralık'tan OHAL'e Direnişimiz Sürüyor Etkinliğinde Buluşuyoruz


19 Aralık 'Hayata Dönüş' katliamının yıl dönümünde bir araya gelen devrimci demokratik kurumlar "19 Aralık'tan OHAL'e Direnişimiz Sürüyor" etkinliği düzenleyecekler. Böylesi bir günde kurumların ortaklaşa bir etkinlik düzenlemesi ise son dönemde artan devlet saldırılarına karşı dayanışmayı ve bir aradalığı göstermesi bakımından son derece önemli.

18 Aralık günü saat 16.00 da başlayacak etkinlikte, Beksav Müzik Topluluğu, AlaMor, Adalılar, müzik gruplarının yanı sıra Haluk Tolga İlhan, Deniz Esmer gibi müzisyenlerde sahne alacak. Kartal'da bulunan Pembe Köşk Düğün Salonu'nda düzenlenecek gecede Beksav Tiyatro İmge'de oyunlarıyla izleyiciyle buluşacak.

Eşitlik ve özgürlük mücadelesi sırasında 19 Aralık katliamını yaşamış direnişçi arkadaşların kendilerinin hazırladıkları ve katliamın tarihsel arka planını aktaracakları sinevizyon gösterimi ile direnişçiler korosu da etkinliğin başlığına yaraşır nitelikte direnişe devam mesajı veriyor.

Etkinliği düzenleyenler; Dayanışma Ağı Derneği, BEKSAV, YÇKM, MKM, İHD İstanbul Şb. Hapishane Komisyonu, Önder Babat Kültür Merkezi, Tutsaklarla Dayanışma İnisiyatifi, Zeki Göker Kültür Merkezi, Devrimci Kültür ve Dostluk Derneği, Maltepe Sokak Kültür Derneği, Birleşik Haziran Hareketi Hapishane Komisyonu, Devrimci 78'liler Derneği, Adnan Yücel Kültür Merkezi...

Tüm devrimci demokratları bu gecede bir arada olmaya ve dayanışmayı büyütmeye bekliyoruz...

Wernicke Korsakofflular ve Eski Mahpuslarla Dayanışma Girişimi






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder