6 Haziran 2016 Pazartesi

WKEMDG Çukurova Grubu Çalışmalarına Devam Ediyor



WKEMDG Çukurova Grubu kampanya çalışmalarının yanı sıra devrimci kurumların düzenlediği etkinliklere de katılarak devrimci dayanışmayı yükseltiyor...

Çukurova Grubu 22 Mayıs 2016 tarihinde 8 devrimci yapının birlikte örgütlediği ve Adana'da gelenekselleşmesi hedeflenen, “Bu toprağa hayat verenler” etkinliğinin 2.'sine katıldı. Grup aynı gün HDP İlçe Kongresi'ne katıldı ve Kongre'de Grubun dayanışma mesajı okundu.

27 Mayıs 2016'da Arap Halkı Alevileri Dayanışma Derneği'nin düzenlediği yemekli etkinliğe katılan Çukurova Grubu yemekte söz alarak dayanışma duygularını ifade etti.

28 Mayıs'ta ise sitemizden de dayanışma mesajı yayımladığımız DP'li gençlerin tutuklanmasını protesto amacıyla düzenlenen basın açıklamasında WKEMDG Çukurova Grubu yer aldı. Aynı gün İHD Adana İl kongresine ve KESK'in düzenlediği "Laiklik" mitingine de katılan Grup Adana'da yer alan kurumlarla birlikte hareket ediyor.

Son olarak 1 Haziran'da yapılan Gezi Eylemleriyle ilgili basın açıklamasına da katılan Grup Türkiye'nin farklı illerinde artan hak gasplarına karşı ortak mücadele etmeyi hayata geçirmeye çalışırken bir yandan da kampanya ve yaz kampı hazırlık çalışmalarına devam ediyor. 

Wernicke Korsakofflular ve Eski Mahpuslarla Dayanışma Girişimi - Çukurova Grubu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder