13 Ağustos 2010 Cuma

Ankara Platformu Dayanışma Çagrısı

Merhaba  Arkadaşlar; biliyorsunuz ülkemiz cezaevleri sayısız işkencelerin, sayısız direnişlerin yaşandığı mekanlar olarak toplumsal mücadelenin temel alanı oldu bu güne kadar. Gerek ölüm oruçları gerekse işkenceler çok sayıda devrimci insanın kalıcı şekillerle yaşamak durumunda kalmasına yol açtı. Her biri birer değer olan bu devrimcilere karşı sorumluluklarımız var.  
    Şu anda F Tipi hapishaneler benzeri sonuçların insanlar üzerinde açığa çıkmaya devam etmesini getiriyor.
    Bundan yola çıkılarak başlatılan ''çeliğe su verenlerle elele kampanyası'' nın Ankara ayağını örmek için bir süredir çalışıyoruz. Bu çalışmalar belirli bir aşamaya geldi. Anadolu Gösteri Merkezi yada ODTÜ vişneliğinde bir konser düzenleme aşamasındayız. Varolan güçlerle bunu başarma şansımız yok. Ancak Ankara'daki demokrat, devrimci, ilerici güçler sahiplenirse yapabiliriz.
     Bu nedenle İHD Ankara Şubesinde 14 Ağustos cumartesi günü saat 13.00'da bir toplantı düzenleyeceğiz. Göstereceğiniz ilgi bizi yüreklendirecek. Birlikte olursak başaracağımızı biliyoruz. Toplumsal muhalefetin saflarında olan tüm kurum ve kişilerin bu sorumluluğu üzerinde taşıdığını düşünüyoruz.
     İlginizi ve katılımınızı bekliyoruz. 
 
      Selamlar
Wernicke Korsakofflular ve Eski Mahpuslarla Dayanışma Girişimi 
Ankara Platformu

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder